Pages

Friday, 18 July 2014

KIRSTEN DAUGAARDKirsten Daugaard kommer fra Kristiansand, har sunget “så lenge hun kan huske“, men har tidligere kun hatt tilfeldige opptredener, da familien har hatt førsteprioritet.
Sammen med Ole Morten Andersen fra Lillesand startet Kirsten duoen «Six o’clock news» våren 2012. Dette resulterte både i spillejobber samt CD’en “Ready for the times to get better“ som lokalt fikk mye positiv omtale.
Ved utgangen av 2012, valgte de to imidlertid å oppløse duoen, og Kirsten fortsetter nå som soloartist, hun har med seg Bengt Vagle som gitarist og vokalist på enkelte låter. Samt at Kirsten også opptrer for seg selv enkelte ganger.
Kirsten har en særegen stemme, og en musikalsk innlevelse som fasinerer lytteren,
noe som har resultert i radiospilling i en rekke land. Responsen har vært god og positiv.

2013 har vært et innholdsrikt år for Kirsten, hun har hatt en rekke oppdrag rundt om i Norge og arrangørlisten vokser i rask tempo. Å få være med Arne Benoni og åpne hovedsenen på Vinstra countryfestival var høydepunktet for Kirsten, sett alle konserter under ett i 2013.
Opptreden med Highway Connection på bransjefest i Sandefjord må også nevnes.

Samarbeid med Arne Benoni som produsent har i 2013 resultert i Kirsten`s første solo album som nå er kommet ut. Vokalen er spilt inn hos Arne Benoni recording studio i Sandefjord, musikk og kor er innspilt i Nashville T.N
Albumet har Kirsten valgt å kalle COUNTRY MUSIC MY WAY, denne tittelen er valgt på grunn av at albumet inneholder 12 låter som dekker de fleste sjangere innen country som Kirsten sammen med sin produsent Arne Benoni har tolket på sin måte.

2014 ser ut som et nytt spennende år for Kirsten Daugaard, opptre med fullt band på festivaler i inn og utland med låter fra sitt nye album.
8 dager i mai var ho på countryklubber i Danmark , Som og resulterte i tvopptak

Kirsten Daugaard er en country artist som kommer til å bli lagt merke til fremover med sin opptreden og stemme som får gode tilbakemeldinger fra både arrangører og ett stadig voksende publikum i alle aldre

Kirsten Daugaard satser 100% på artist karrieren og jobber hele tiden med å utvikle seg som vokalist og artist.

Kirsten kan bookes som enkel artist, som duo med sin gitarist Bengt Vagle og også med fullt band ved behov
.


For kontakt, vennligst ring manager Jan Daugaard på telefon: +47 91581467
Kjøp musikken her      jandaugaard@outlook.com
Kirssten kan også nås på      https://www.facebook.com/kirsten.daugaard.14