Pages

Thursday, 17 July 2014

Laila Hansen fra Eydehavn øst for Arendal.

Laila Hansen fra Eydehavn øst for Arendal. Vokste opp med sang og musikk, og en far som spilte på de fleste Instrumenter. I en alder av 10 spilte hun offentlig på et Røde Kors-arrangement hjemme. Senere i ungdommen hun opptrådte litt med Sørlands trubadur heter Knutta, hun drev også aktivt friidrett i ungdomsårene som tok mesteparten av tiden hennes. Hun kom tilbake til musikk i voksen alder, og det var spesielt countrymusikk som var hennes hjerte nærmest. I den fant hun mange sjangere fra pop, rock, jazz og tradisjonell. Hun ventet lenge og var beskjeden til å slippe en cd, men endelig sluppet sin debut cd "Never Again" i 2003 på initiativ fra venner og bekjente. Hun hadde egentlig ikke  noen planer med det, men det viste seg at det ville bli godt mottatt av publikum

Albumet Never Again" kan du kjøpe her http://www.cdbaby.com/cd/lailahansen
                                               
11 år er gått siden siste plateutgivelse ” Never Again ” en plate som ble veldig godt mottatt og som fortsatt selger bra og blir spilt mye på radio i Norge og i utlandet.
reiste da til Nashville i Tennessee for å leve ut drømmen: litt av en sjanse å ta når man drar til USA for å spille inn en plate for egen regning. 
- Men jeg gjør ikke dette for pengenes skyld, sier Laila.
- Jeg liker å glede folk og det er mye av drivkraften bak det jeg holder på med, legger hun til. Og selv om sangen ikke er levebrødet hennes, står oppgavene i kø for countrtartisten. Plateinnspilling i countryens mekka"From Nashville Whith love". Med seg på laget hadde hun produsenter og teknikker med mer enn 40 års erfaring, samt noen av Amerikas og Nashville’s beste musikere.
Hele produksjonen er utført i Nashville utenom trykk som er gjort her hjemme.
Denne kan dere bestille hoss Laila på FB INNBOX   https://www.facebook.com/laila.hansen.376?fref=ts
Hjemmeside`http://www.lailahansen.com/

Skal spille::26. juli kl. 19:00 Øyne Camping i Fyresdal
                16. august kl. 22:00 8Th Avenue i Vanse, Norway
                1 November Countryvenner Rødding Danmark